Άφησε την τελευταία της πνοή στο πλοίο πριν προλάβει να φτάσει στο Νοσοκομείο

Άφησε την τελευταία της πνοή στο πλοίο πριν προλάβει να φτάσει στο Νοσοκομείο

Ταξίδευε με το πλοίο της γραμμής από Αλόννησο προς Βόλο, προκειμένου να εισαχθεί στο Νοσοκομείο για προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, μα έμελλε αυτό το ταξίδι να μην ολοκληρωθεί, αφού η 81χρονη γυναίκα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, με αποτέλεσμα να πεθάνει από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο θάνατός της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας  σημειώθηκε χθες στις 5 το απόγευμα, όταν το  πλοίο Εξπρές Σκιάθος ταξίδευε προς Βόλο. Κατά τη διάρκεια του πλου παρασχέθηκε οξυγόνο καθώς και Α΄ Βοήθειες με την μέθοδο «ΚΑΡΠΑ». Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Βόλου, άμεσα ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β. παρέλαβε και μετέφερε την 81χρονη  στο Γ.Ν. Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με Ιατρικό Πιστοποιητικό Θανάτου που εξέδωσε Ιδιώτης Ιατρός Μαγνησίας, ο θάνατός της οφείλεται σε: α) Οξύ Έμφραγμα του Μυοκαρδίου, β) Στεφανιαία νόσο, γ) Σακχαρώδη Διαβήτη. Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3aSzJfU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη