Κορονοϊός: Αγωνία για άπιστο σύζυγο που πήγε με την ερωμένη στην Ιταλία

Σε πανικό είναι άπιστος σύζυγος από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος είχε πάει ρομανικό ταξιδάκι με την ερωμένη του στην Ιταλία οπου κόλλησε κορονοϊό και τώρα βρίσκεται σε καραντίνα, αναφέρει δημοσίευμα της The Sun.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο άνδρας που είναι γύρω στα 40 και εργάζεται σε διευθυντική θέση και καλα αμειβόμενη, είπε στη σύζυγό του ότι θα βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι μέσα στη Μεγάλη Βρετανία. Όταν επέστρεψε σπίτι, άρχισε να έχει συμπτώματα του ιού και αφού έκανε το τεστ βγήκε θετικός. "Το περιστατικό αυτό θα ήταν πολύ αστείο αν δεν ήταν τόσο σοβαρό" ανέφερε ειδικός επι της υγείας. "Ο άνδρας ομολόγησε στους γιατρούς ότι είχε πάει στην Ιταλία και πως η γυναίκα του δεν έχει ιδέα. θεωρεί ότι ο σύζυγός της απλώς νόσησε στο επαγγελματικό του ταξίδι" πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η γυναίκα μάλιστα βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι τους στη βόρεια Αγγλία αγνοώντας την αλήθεια για τον άνδρα της. "Ο ασθενής ήταν ανακουφισμένος που κατάφερε να επιστρέψει στη χώρα λίγο πριν απαγορευθούν οι πτήσεις από και προς Ιταλία, καθώς θα έπρεπε να δώσει πολλές εξηγήσεις διαφορετικά. Πιο πολύ φοβάται μήπως αποκαλυφθεί η εξωσυζυγική του σχέση παρά για την υγεία του" τόνισε η ίδια πηγή ενώ σύμφωνα με τη The Sun, παραδέχθηκε ότι έχει παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά της.via Press24.gr https://ift.tt/391wK3B
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.