Κορονοϊός: Αυτό είναι το έντυπο δήλωσης μετακίνησης - ΦΩΤΟ

Aυτό είναι το έντυπο δήλωσης μετακίνησης που έχει εισηγηθεί η Πολιτική Προστασία να συμπληρώνουν οι πολίτες στην περίπτωση που ισχύσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα. Το τελευταίο δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να απευθύνει νέο διάγγελμα στον ελληνικό λαό στις 18.00.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, όπως αποκάλυψε πρώτο το enikos.gr. ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, εισηγήθηκε στην πρωινή τηλεδιάσκεψη να κλείσουν αεροδρόμια, λιμάνια και σιδηροδρομικοί σταθμοί σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά και εξάπλωση του κορονοϊού. Επίσης, εισηγήθηκε να προχωρήσει η κυβέρνηση στην απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών. Οι προσπάθειες να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες, αν κριθεί ότι η μέχρι τώρα εφαρμογή τους δεν είναι όσο αποδοτική αναμενόταν.

Ήδη, με την απόφαση της κυβέρνησης μπήκε «φρένο» στις μετακινήσεις πολιτών στα νησιά στον απόηχο των εικόνων από τα γεμάτα με κόσμο πλοία. Στο πλαίσιο λοιπόν των μέτρων για την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού, αποφασίστηκε ότι θα επιτρέπεται η μετάβαση στα νησιά με πλοία της ακτοπλοΐας μόνο των μόνιμων κατοίκων τους.



via Press24.gr https://ift.tt/33AtriE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη