Μηνυτήρια αναφορά του ιατροδικαστή Αϊβατίδη: Δεν παίρνει άδεια για νεκροψία - Στον εισαγγελέα η οικογένεια

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης, καθώς δεν του χορηγείται άδεια προκειμένου να κάνει νεκροψία στον 73χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, πριν από λίγες ημέρες , για να διαπιστώσει την αιτία θανάτου του, καθώς ο ηλικιωμένος απεβίωσε με συμπτώματα πνευμονίας και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να είχε κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkyrasimera.org, ο κ. Αϊβατίδης με έγγραφο έχει ζητήσει το τεστ για τον Covid-19 και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να πάρει δείγμα από τον 73χρονο, αλλά η απάντηση του ΕΟΔΥ ήταν αρνητική και επομένως το νοσοκομείο δεν μπορούσε να του διαθέσει το τεστ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η οικογένεια του θανόντα απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Κέρκυρας ,τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να παραλάβει τη σορό και να γίνει η ταφή του 73χρονου, όμως ο Εισαγγελέας, μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να επέμβει και να δώσει την εντολή παράδοσης της σορού στην οικογένεια του. Ως εκ τούτου, ο 73χρονος παραμένει άταφος και η σορός του βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες στο γραφείο τελετών…

Πηγή πληροφοριών: kerkyrasimera.gr

via Press24.gr https://ift.tt/33zSaUl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη