Κορονοϊός: Πένθος για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ - Πέθανε η θεία του - ΦΩΤΟ

Το δικό του "αντίο" στην αγαπημένη θεία του, την αδερφή της μητέρας του, είπε ο αθλητής του ΜΜΑ Κόνορ ΜακΓκρέγκορ που σε ανάρτησή του στο instagram γράφει για τον κορονοϊό που έπληξε και την Ιρλανδία αλλά και για την απώλεια που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση συμβουλεύει τους ακολούθους του να αποφεύγουν τις χειραψίες, κάτι που προτρέπει ακόμη και τον εαυτό του, ενώ στη συνέχεια ενημερώνει πως βρισκόταν σε τηλεοπτικό στούντιο για συνέντευξη όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο της πολυαγαπημένης του θείας και έτσι πήρε την οικογένειά του που ήταν μαζί του και τους πήγε στο νησί Μπουλ ενώ ξεσπά κατά του κορονοϊού, χωρίς ωστόσο να αναφέρει λεπτομέρειες για την αιτία θανάτου της θείας του. Το κείμενό του συνοδεύουν διάφορες φωτογραφίες από την οικογένειά του.



via Press24.gr https://ift.tt/2IOMWdy
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη