Κορονοϊός-Κικίλιας: Αν θέλετε να βοηθήσετε, μείνετε σπίτι σας - ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση σε όλους να συναισθανθούν την κρισιμότητα της κατάστασης και να μείνουν σπίτι τους ώστε να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού απηύθυνε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε το ΠΓΝ Πατρών.

Εξερχόμενος του νοσοκομείου ο κ. Κικίλιας δήλωσε προς τους δημοσιογράφους πως ήρθε να δει από κοντά «τη μάχη που δίνουν αυτή οι άνθρωποι» αναφερόμενος σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου και της υγειονομικής περιφέρειες, ενώ εξέφρασε και τις ευχαριστίες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους πολίτες, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν θέλετε να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους, συνταχθείτε με τις οδηγίες των ειδικών και μείνετε σπίτι σας. Προστατέψτε τους γύρω σας».

Επιπλέον ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε «εντυπωσιακό» το γεγονός ότι στην Ελλάδα πάνω από 450 δείγματα εξετάσεων για τον νέο κορονοϊό έχουν βγει αρνητικά, ωστόσο προειδοποίησε πως «η δυσκολία είναι μπροστά. Βλέπετε τι ανεπανόρθωτη ζημιά κάνει σε άλλες χώρες».

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2U3zt70
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη