Αλέξανδρος Διαμαντάρας: ΑΚΟΥ λοιπόν φίλε


ΑΚΟΥ λοιπόν φίλε

-------------------------------------------------------------------------

Από τον ιό, θα προσβληθούν στη Ελλάδα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, πάνω από 1.000.000 άνθρωποι, μάλλον και εσύ.

Ο πραγματικά υπέροχος κ. Τσιόρδας, μάταια φωνάζει μέρες τώρα, ότι «στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν σταδιακή μόλυνση του πληθυσμού, ώστε να αντέξει το σύστημα υγείας», φαίνεται όμως ότι η άγνοια της γλώσσας είναι παντοδύναμη.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ σου ζητάει να πάρεις μέτρα, ώστε να αρρωστήσουμε λίγοι-λίγοι, για να μπορεί το σύστημα υγείας, να μας περιθάλπει όσο το δυνατόν καλλίτερα.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ σου ζητάει να βοηθήσεις να καθυστερήσουμε τη διάδοση του ιού, ώστε να προλάβουμε να βρούμε φάρμακο ή εμβόλιο.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ σου ζητάει, να δράσεις, ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, όχι σαν άτομο, ούτε σαν «γιαλαντζί» επαναστάτης, αλλά σαν μέλος μιας κοινωνίας, και να υπακούσεις στις οδηγίες και τις συμβουλές, για να μπορέσουν να σωθούν οι άνθρωποι που θα χρειαστεί να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, δεν θα σε δικάσει, αν εξ αιτίας της δικής σου μαγκιάς ή επιπολαιότητας, πεθάνουν αρκετοί παραπάνω, είναι όμως πολύ πιθανόν, να κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, όταν φτάσει η στιγμή που θα έχεις τον πατέρα σου στο νοσοκομείο με τον ιό, και σου πει ο γιατρός «δεν υπάρχει ΜΕΘ, μία που έχουμε θα την διαθέσουμε για έναν νέο σε ηλικία».

Εκείνη την ώρα, φίλε, δεν θα υπάρχει, το «συγνώμη δεν είχα καταλάβει»,
εκείνη την ώρα, η σημερινή σου ανυπακοή, θα είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ και αμετάκλητα, ο δολοφόνος του πατέρα σου.

Υ.Γ. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξεις συμπεριφορά, φίλε Ελληνάρα.

Γιατί , η βλακεία συνδυασμένη με ημιμάθεια και «μαγκιά».

Από το Blogger.