Πέτσας για εκκλησίες και κορονοϊό: Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί

Πέτσας για εκκλησίες και κορονοϊό: Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί

«Θα πάρουμε κι άλλα μέτρα, η κατάσταση αξιολογείται καθημερινά, το θέμα είναι να προλάβουμε τη διασπορά του κορονοϊού στην αρχή» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δρα όπου χρειαστεί άμεσα, όπως για παράδειγμα λαμβάνοντας μέτρα στα σούπερ μάρκετ και τις παραλίες, όπου παρατηρήθηκε συνωστισμός.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στο θέμα της λειτουργίας των εκκλησιών, διαβεβαιώνοντας πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσει τη δημόσια υγεία.

Υπήρξε επικοινωνία και με τον Αρχιεπίσκοπο, εξήγησε ο κ. Πέτσας προσθέτοντας πως δεν δοκιμάζεται η πίστη μας αλλά η συλλογική μας ωριμότητα. «Αναμένουμε την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, που συνεδριάζει σήμερα, η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσει τη δημόσια υγεία, αλλά υπάρχει αρκετή ωριμότητα για να οδηγηθούμε σε φυσιολογική αυτορύθμιση της εκκλησίας» συμπλήρωσε.

Επανέλαβε πως με το παραμικρό σύμπτωμα μένουμε σπίτι, αν έχουμε πιο σοβαρά συμπτώματα επικοινωνούμε με τον γιατρό μας ή τον ΕΟΔΥ, και τόνισε πως πρόκειται για προσπάθεια συλλογικής αντίδρασης.«Να μείνουμε σπίτι για να περιορίσουμε τη διασπορά, να ακούμε τους ειδικούς και μετά από μερικές εβδομάδες να συνεχίσουμε τη ζωή μας φυσιολογικά και να μην θυμόμαστε αυτή την περιπέτεια με τρόμο» δήλωσε.



via Ειδησεις https://ift.tt/3d2kO4Q
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη