Δήμος Θεσσαλονίκης: Ψήφισμα για να μπαίνουν τα ταξί στις λεωφορειολωρίδες

photo: Eurokinissi

Ψήφισμα για να διευκολύνονται τα ταξί ώστε να διέρχονται ελεύθερα από τις λεωφορειολωρίδες χωρίς τους περιορισμούς που ισχύουν σε ό,τι αφορά το ωράριο ενέκρινε η Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης.

«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και η Επιτροπή υιοθετεί κάποιο ψήφισμα» σχολίασε στο ΑΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου ενώ ανέφερε ότι το σκεπτικό του ψηφίσματος είναι η ανάγκη διευκόλυνσης των κατοίκων της πόλης μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση στον ΟΑΣΘ μέσω της κυκλοφορίας περισσοτέρων λεωφορείων στην πόλη.

H Επιτροπή τάσσεται υπέρ της τροποποίησης του σχετικού νόμου ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους οδηγούς ταξί να εισέρχονται στις λεωφορειολωρίδες όλο το 24ωρο, με την προϋπόθεση της μη παρενόχλησης της κυκλοφορίας των μέσων μαζικής μεταφοράς. «Για το θέμα υπάρχει ήδη η θετική εισήγηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η Μητροπολιτική Επιτροπή υιοθέτησε το σχετικό ψήφισμα καθ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων της και σε ένδειξη ενδιαφέροντος για τους πολίτες και τη λειτουργία της πόλης. Είναι επιθυμία μας να αναδεικνύονται τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να επιλύονται» πρόσθεσε η κ. Πατουλίδου.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Wiozx9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη