Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείο Θράκης: Είναι η ώρα να επιδείξουμε όλοι την δέουσα υπευθυνότητα

Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείο Θράκης: Είναι η ώρα να επιδείξουμε όλοι την δέουσα υπευθυνότητα

Κλειστά για το κοινό αποφάσισε να παραμείνουν τα γραφεία του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης από την Δευτέρα (16-3-2020) μέχρι νεωτέρας. Οι πελάτες θα εξυπηρετούνται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Ο κος Χρήστος Τερζίδης

Η διακίνηση των εγγράφων, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος και η Γεν. Γραμματέας Χρήστος Α. Τερζίδης και Όλγα Χαϊτόγλου Χατζησωτηρίου θα πρέπει να γίνεται κατά προτίμηση με ηλεκτρονικό τρόπο. Η παραμονή στους χώρους εργασίας των συμβαλλομένων στις εξαιρετικές περιπτώσεις, που θα κριθεί απαραίτητη η παρουσία τους θα πρέπει να είναι η μικρότερη δυνατή χρονικά.

Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η τυχόν μετάβαση στις Δημόσιες Υπηρεσίες θα πρέπει γίνεται μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, σεβόμενοι και αυτούς που εργάζονται εκεί καθώς και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

«Καλούμε τους συμβαλλομένους να σεβαστούν τις οδηγίες προς τα μέλη μας και μάλιστα να προσπαθήσουν, να πράξουν τα ίδια, προς τους οικείους τους και τους εργαζόμενους σε αυτούς.» αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται: « Όσα διακυβεύονται στην παρούσα συγκυρία είναι κατά πολύ σημαντικότερα από την διεκπεραίωση οποιασδήποτε συμβολαιογραφικής εργασίας ή την τακτοποίηση οποιασδήποτε οικονομικής υπόθεσης. Τώρα είναι η ώρα να επιδείξουμε όλοι την δέουσα υπευθυνότητα και να αντιμετωπίσουμε τον σοβαρότατο κίνδυνο, που απειλεί την ανθρωπότητα.»

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2w6lDZC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.