Κορονοϊός: Γέμισε από κόσμο το Πάρκο Τρίτση που πήγε πικ νικ - ΦΩΤΟ αναγνώστη

Γεμάτο κόσμο είναι από το πρωί του Σαββάτου το Πάρκο Τρίτση, μετά το "λουκέτο" καφετέριες, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα, λόγω κορονοϊού.

Οικογένειες με παιδιά έχουν σπεύσει στην περιοχή με ποδήλατα κάνοντας πικ νικ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Ταυτόχρονα, ίδια είναι η κατάσταση και στις παραλίες της Αττικής, όπως αναφέρουν αναγνώστες που επικοινωνούν με το enikos.gr.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]via Press24.gr https://ift.tt/39Tu6hp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.