Κορονοϊός: Επτά νέα κρούσματα στην Κύπρο

Επτά νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν σήμερα στην Κύπρο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που έλαβε το υπουργείο Υγείας από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Μια ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι πρόκειται για πέντε άτομα που είναι σε κατ' οίκον περιορισμό και είχαν στενή επαφή με δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες μέρες. Είχαν εξεταστεί στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των κρουσμάτων που επιβεβαιώθηκαν.Μεταξύ των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων περιλαμβάνεται επίσης ένα άτομο που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.Τέλος, συμπεριλαμβάνεται και ένα άτομο που είχε ταξιδέψει πρόσφατα από το Ηνωμένο Βασίλειο, βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό, και επικοινώνησε με τις αρμόδιες Αρχές όταν ανέπτυξε συμπτωματολογία.

Η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του υπουργείου Υγείας έχει ήδη αρχίσει την ιχνηλάτηση των επαφών και των εφτά κρουσμάτων και θα προχωρήσει στη λήψη δειγμάτων για τη διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων, καταλήγει η ανακοίνωση.

via Press24.gr https://ift.tt/2xx4Uio

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.