Κεραμέως: Δεν θα χαθεί η σχολική και η ακαδημαϊκή χρονιά - ΒΙΝΤΕΟ

"Από την πρώτη στιγμή αυτής της μεγάλης κρίσης πορευόμαστε στη βάση των οδηγιών των ειδικών. Οι ειδικοί μας έχουν κατευθύνει αυτή τη στιγμή και εκδώσαμε μία απόφαση που προβλέπει αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων της χώρας μέχρι τις 10 Απριλίου. Τα δεδομένα επεξεργάζονται κάθε στιγμή, κάθε ώρα, κάθε μέρα, άρα με βάση τις οδηγίες των ειδικών θα πορευθούμε και στη συνέχεια", είπε η υπουργός Παιδείας, ΝίκηΚεραμέως, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για να αποτραπεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

"Οι βασικές μας επιλογές είναι οι εξής: η ενδεχόμενη επέκταση του σχολικού έτους, η ενδεχόμενη μείωση της ύλης και η ενδεχόμενη μετακύλιση της ημερομηνίας έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων... Αν τα σχολεία δεν ανοίξουν καθόλου, θα μιλάμε περισσότερο για μείωση της ύλης προκειμένου να μπορέσουν τα παιδιά να δώσουν εξετάσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν θα χαθεί ούτε η σχολική χρονιά, ούτε η ακαδημαϊκή χρονιά. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να το διασφαλίσουμε", σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Κεραμέως και πρόσθεσε:

"Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην καθιερωμένη ημερομηνία έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων. Αυτός είναι ο στόχος μας, με αυτόν κινούμαστε".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



via Press24.gr https://ift.tt/3ad7mZZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη