Κορονοϊός: Η Μαντόνα γυμνή στη μπανιέρα της μιλά για τον ιό - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαντόνα σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Η 61χρονη σταρ της ποπ μουσικής, γυμνή μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη νερό με ροδοπέταλα και περιτριγυρισμένη από αναμμένα κεριά, μεταξύ άλλων είπε ότι ο κορονοϊός έχει την ικανότητα να εξισώνει τους πάντες. " Δεν νοιάζεται πόσο πλούσιος είσαι, πόσο διάσημος είσαι, πόσο αστείος είσαι, πόσο έξυπνος είσαι, πού μένεις, πόσων χρονών είσαι, πόσο εκπληκτικές είναι οι ιστορίες που μπορείς να διηγηθείς. Είναι ο απόλυτος ισοσταθμιστής και αυτό που είναι το πιο απαίσιο είναι ταυτόχρονα και το πιο θετικό... Αν το πλοίο βουλιάξει, θα βυθιστούμε όλοι μαζί", είπε μεταξύ άλλων η Μαντόνα.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2WzKZK7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη