Καβάλα: Επαφές για αντιπλημμυρικά και οδικά έργα

Καβάλα: Επαφές για αντιπλημμυρικά και οδικά έργα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, μετέβη με υπηρεσιακούς παράγοντες, παρουσία και του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης, στην Τάφρο 1 όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες από την ανάδοχο εταιρεία του έργου «Αποκατάσταση Τάφρων Δυτικής Πεδιάδας Νέστου», προϋπολογισμού 245.000 ευρώ.

Μετά την εποπτεία των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο καθαρισμός των τάφρων είχε να γίνει εδώ και περίπου επτά χρόνια. Με το εκτελούμενο έργο θα επιτευχθεί η ταχύτερη απορροή και αποστράγγιση για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων της ευρύτερης περιοχής του Νέστου. Στο μεταξύ, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας συναντήθηκε στην Αθήνα με τον υπουργό Υποδομών για δύο υποθέσεις μελετών κόμβων Πέρνης και Τούζλας. Ο κ. Αντωνιάδης σημείωσε πως ιδιαίτερα για το θέμα του κόμβου της Πέρνης ο υπουργός ήταν πολύ θετικός.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2QfE70A
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη