Κορονοϊός-Πάτρα: Ζωγραφιές παιδιών για την πανδημία και τους γιατρούς - ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Από γειτονιά στην Πάτρα, δείτε ζωγραφιές παιδιών για τον κορονοϊό. Τα παιδιά εκφράζουν με τον δικό τους τρόπο την αλληλεγγύη τους στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικών των νοσοκομείων που δίνουν μάχη καθημερινά για να σώσουν ζωές.

"Στο τέλος θα νικήσουμε" γράφει ένα παιδάκι σε μια από τις ζωγραφιές που βρίσκονται κρεμασμένες ανάμεσα σε πολυκατοικίες σε γειτονιά της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Δείτε το βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]via Press24.gr https://ift.tt/2WzRAo3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.