Ο Ντέλετιτς συνεχίζει στη Λαμία

Στη Λαμία θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν ο Μίλος Ντέλετιτς

Ο Μίλος Ντέλετιτς δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ.

Ο 27χρονος Σέρβος εξτρέμ πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού στη Λαμία, όντας καταλυτικός στην επίτευξη του στόχου της παραμονής, καταγράφοντας 26 συμμετοχές με 6 γκολ και 4 ασίστ.

Παρόλα αυτά δεν υπολογίζεται από την Ενωση και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει αν αγωνίζεται στη Λαμία.

Το πιο πιθανό είναι πως ο Σέρβος θα παραχωρηθεί αυτή τη φορά με μεταγραφή στην ομάδα της Φθιώτιδας, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δύσκολα θα βρίσκεται στην «πρώτη» της ΑΕΚ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντέλετιτς ανήκει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2019 αλλά έχει αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα μόνο για ένα εξάμηνο έχοντας ένα γκολ σε 9 συμμετοχές.

Τον Ιανουάριο του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης, με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 2 γκολ και έδωσε μια ασίστ σε 9 συμμετοχές.

www.enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη