Κορονοϊός: Χαμός στο “Πρωινό” μεταξύ Καβατζίκη - Ουγγαρέζου για την ανάρτηση της Μπόμπα - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη διαφωνία είχαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Άρης Καβατζίκης. Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα στα social media για τον Κορονοϊό.

«Επειδή η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και η θέση μας είναι θέση ευθύνης, εγώ προσωπικά, ως πολίτης αυτής τη χώρας, σε ότι αφορά συμβουλές και τι ακριβώς σημαίνει να είσαι φορέας του κορονοϊού, ασθενής, θα ήθελα να ακούω μόνο ειδικούς και λοιμωξιολόγους», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο έντονος διάλογος μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του Άρη Καβατζίκη:

Άρης: Εγώ διαφωνώ κάθετα με την Αφροδίτη. Αντί να είμαστε ενωμένοι, λέμε ότι η Μπόμπα δεν έβαλε τη μάσκα που όφειλε λες και έχει ξαναπεράσει κορονοϊό και ήξερε ότι εκείνη τη στιγμή έπρεπε να βάλει τη μάσκα. Βγαίνει ένας άνθρωπος λέει έχω κορονοϊό, το περνάω στο σπίτι, είναι δίπλα ο σύζυγός μου... δεν μπορούμε να ακούσουμε την εμπειρία ενός ανθρώπου;

Δημήτρης: Έπεσε ένα χοντρό κράξιμο στα social media. Επειδή τα παιδιά προβάλλουν την προσωπική τους ζωή και για λόγους εμπορικούς, τους κατηγορούν ότι έλειψε το μέτρο.Ολόκληρος Τομ Χάνκς έγραψε τέσσερις γραμμές, εδώ ολόκληρο βίντεο στο οποίο αφήνεις το περιθώριο... σε αυτή τη φάση χρειάζεται μόνο τη γνώμη των ειδικών. Δεν είναι μία εμπειρία, δεν πήγαν στον Άγιο Δομίνικο. Είπε "δεν πειράζει, δεν είναι τίποτα". Μην είμαστε εθισμένοι στην προσοχή και τη δημοσιότητα.

Άρης: Όχι, δεν είναι έτσι. Να μην κρατήσω μια αισιόδοξη νότα ότι είναι κάτι που μπορείς να το περάσεις στο σπίτι σου;

Δημήτρης: Αισιόδοξη, αλλά ρεαλιστική. Αυτό δεν είναι giveaway.

Άρης: Το έχετε τραγικοποιήσει. Αυτό είναι κακοήθεια ότι δεν είναι giveaway.

Δημήτρης: Μόνο οι ειδικοί πρέπει να μιλάνε σε αυτή τη φάση. Όταν λέει η Χριστίνα ότι δεν είναι τίποτα και θα περάσει, αυτό ίσως να μην πρέπει να είναι το μήνυμα. Ίσως κάποιοι πρέπει να ξέρουμε ότι πρέπει να προσέχουμε είτε έχουμε συμπτώματα είτε όχι. Γιατί έχει κολλήσει το κεφάλι μου;

Άρης: Δεν έχει κολλήσει το κεφάλι μου, εσείς προφανώς αντιπαθείτε την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη και το βγάζετε αυτό.

Αφροδίτη: Σε παρακαλώ πολύ Άρη

Άρης: Εγώ σας παρακαλώ πολύ. Λέμε ανοησίες αυτή τη στιγμή...

Δημήτρης: Ε βέβαια λες ανοησίες και καλό θα είναι σιγά σιγά να μαζευτείς

Άρης: Αλήθεια;

Τότε παρενέβη η Φαίη Σκορδά επισημαίνοντας τα εξής: «Σαφώς τα social media έχουν μπει στη ζωή μας και για πράγματα ευχάριστα και για πράγματα δυσάρεστα. Όταν κάποιος μοιράζεται τα καλά στη ζωή του μέσα από τα social media, τότε μοιράζεται και τα άσχημα. Αυτή η συζήτηση που κάνετε είναι σαν να υποτιμάτε τον κόσμο. Έχω το φίλτρο να καταλάβω ότι εκείνη την ώρα βλέπω ένα νέο κορίτσι που λέει ότι εγώ ήμουν με μια παρέα ανέμελη, δεν ήξερα. Εγώ ξέρω ποιον βλέπω, δεν βλέπω έναν λοιμωξιολόγο αυτή τη στιγμή, βλέπω ένα κορίτσι το οποίο μεταφέρει την προσωπική της εμπειρία. Ξέρουμε να φιλτράρουμε τα πράγματα, δεν περιμένω να ενημερωθώ από την Χριστίνα Μπόμπα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2U2LOZb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη