Απαγωγή Λεμπιδάκη: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης δύο εκ των καταδικασθέντων

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης δύο εκ των καταδικασθέντων

Στην φυλακή θα παραμείνουν οι δύο εκ των καταδικασθέντων για την απαγωγή Λεμπιδάκη, καθώς σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης απέρριψε τις αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της ποινής τους.

Ειδικότερα, για την περίπτωση του πρώτου κατέθεσε ως μάρτυρας γιατρός που γνωρίζει το ιστορικό του και ο οποίος υποστήριξε ότι εάν ο 45χρονος παραμείνει στη φυλακή, η υγεία του κινδυνεύει να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Σημειώνεται ότι ο Εισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης είχε προτείνει νωρίτερα την απόρριψη αμφοτέρων των αιτήσεων αναστολής εκτέλεσης της ποινής των δύο καταδικασθέντων.

  • ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΑΠΑΓΩΓΗ


    via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/39pcj1d
    RSS Feed

    Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

    Δημοσίευση σχολίου

    To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

    Νεότερη Παλαιότερη