Κορονοϊός: Τι λέει ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον για την περιπέτεια των γονιών του - ΒΙΝΤΕΟ

Για την περιπέτεια των γονιών του οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μίλησε ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον, Τσετ Χανκς. Ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο του ίδιου, επιβεβαιώνοντας ότι οι γονείς του βρέθηκαν θετικοί στον ιό και είπε ότι μίλησε μαζί τους στο τηλέφωνο και ότι είναι και οι δύο καλά, ενώ ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των γιατρών. "Ναι είναι αλήθεια. Οι γονείς έχουν κορονοϊό. Τρελό" λέει ο Τσετ και συνεχίζει: "Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά». «Δεν είναι ακόμα τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι' αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει» πρόσθεσε. «Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη» κλείνει το βίντεο ο Τσετ Χανκς.

Σημειώνεται ότι ο Τομ Χανκς ανακοίνωσε μόνος του μέσω Instagram την περιπέτεια της υγείας του ίδιου και της συζύγου του. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορονοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχεται τους εαυτούς σας. Χανκς».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram



via Press24.gr https://ift.tt/2xq6UJc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη