Σε θέσεις μάχης – Ακυρώσεις λόγω κορονοϊού

Σε θέσεις μάχης – Ακυρώσεις λόγω κορονοϊού

Ακυρώνονται η μία μετά την άλλη σχεδόν όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις αν και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τη λιτάνευση της πολιούχου Αγίας Θεοδώρας στις 11 Μαρτίου στην Άρτα.
Την ίδια στιγμή εντείνονται οι προετοιμασίες των δομών υγείας αλλά και οι απολυμάνσεις δημόσιων κλειστών χώρων για την αντιμετώπιση της νόσου που ευτυχώς για την Ήπειρο μέχρι σήμερα δεν έχει προκαλέσει κρούσματα. Κάποια δείγματα που εστάλησαν τις τελευταίες ημέρες για ανάλυση στο Ινστιτούτο Παστέρ ήταν και αυτά αρνητικά.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα σχολεία όπου κάθε πρωί συλλέγονται στοιχεία σχετικά με την κατάσταση υγείας των μαθητών. Ο Διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Καμπουράκης μιλώντας στην ΕΡΤ Ηπείρου διαβεβαίωσε ότι έχουν χορηγηθεί υλικά απολυμάνσεων και από σήμερα διανέμονται στους μαθητές ενημερωτικά φυλλάδια που εκτύπωσε η Περιφέρεια.

Επίσης, αλλεπάλληλες είναι οι συσκέψεις ανά νομό όπως επίσης και η ενημέρωση εκπαιδευτικών και πολιτών από εκπροσώπους φορέων της Υγείας για τα μέτρα πρόληψης και την αυστηρή εφαρμογή τους.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/336DSdp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη