Στάθης Κουλούρης: Καθήκον μου να βρεθώ δίπλα στον ασθενή με κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καρδιολόγος στο νοσοκομείο Κοζάνης Στάθης Κουλούρης που μετέφερε 53χρονο ασθενή με κορονοϊό στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου τα γεγονότα και τα συναισθήματά του. "Μπορώ να σας πω για εκείνο το βράδυ που χτύπησε το τηλέφωνο και με κάλεσαν να πάω επειγόντως στο νοσοκομείο, πέρασε ένας κρύος ιδρώτας στα πρώτα δευτερόλεπτα αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνω το καθήκον μου με ψυχραιμία όπως ξέρω. Εμείς οι καρδιολόγοι λίγο στα επείγοντα περιστατικά πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας σε σχέση με άλλες ειδικότητες, αλλά πιστεύω ότι ο κάθε γιατρός θα έκανε αυτό που έκανα κι εγώ. Δεν έκανα κάτι περισσότερο από το να κάνω το καθήκον μου και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου".

Όσο για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν οι ίδιοι ανέφερε: "Προσωπικά η γυναίκα μου εκείνο το βράδυ δεν με άφηνε να πάω, μου είπε "πες μια δικαιολογία να μην πας" και της απάντησα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό, δεν θα έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και έτσι κι αλλιώς εγώ επέλεξα να μπορέσω να βοηθώ τους συνανθρώπους μου κι αυτό έκανα. Κι έχω κι εγώ τους γονείς μου, ιδίως ο πατέρας μου που είναι σε ευπαθή ομάδα...".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



via Press24.gr https://ift.tt/33hMu0O
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη