Γιώργος Λάγιος: Έχει ολοκληρωθεί η σχέση μας με την Κάτια, για εκείνη υπήρχε μόνο η καριέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο Γιώργος Λάγιος. Ο γνωστός ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής μίλησε για τον χωρισμό του με την Κάτια Ταραμπάνκο. «Έχει ολοκληρωθεί η σχέση μας, έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, εννοώντας δεν έχουμε προστριβές, εντάσεις, δεν έχουμε τσακωθεί. Όταν έφυγε στο Λονδίνο, χωρίσαμε. Ήταν μία απόφαση που την είχαμε προβλέψει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λάγιος.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να βάλεις χρονοδιάγραμμα σε μία σχέση. Με την Κάτια είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις με πολύ συναίσθημα... είχαμε παλέψει με το "εγώ" μας μέχρι να έρθει ο χωρισμός. Επειδή είμαι αρκετά μεγαλύτερος και έχω φάει τις σφαλιάρες μου...προτιμώ ένας άνθρωπος να κυνηγήσει το όνειρό του παρά να τον έχω κρατήσει πίσω.

Ήταν ξεκάθαρη η Κάτια από την αρχή. Για την Κάτια δεν υπήρχε έρωτας ή η καριέρα, υπήρχε μόνο η καριέρα, οπότε προσαρμόστηκα», πρόσθεσε.

Επίσης, ο Γιώργος Λάγιος τόνισε ότι «είναι δύσκολο να κάνω πράξη όλα αυτά που συζητούσαμε για τη σχέση μας με την Κάτια. Με την Κάτια έχουμε μία πολύ ωραία γεύση ο ένας από τον άλλον. Η Κάτια, στην ηλικία που είναι, θα περάσει όμορφα στη ζωή της, θα γνωρίσει έναν άλλον άνθρωπο θα ξαναερωτευτεί και θα ξαναγαπήσει... Δεν έχουμε διακόψει την επικοινωνία, δεν έχουμε τσακωθεί. Υπάρχει μία βασική επικοινωνία με την Κάτια τώρα που είναι στο Λονδίνο... είναι ανθρώπινο ενδιαφέρον, δεν τραβάμε διακόπτη από τη μία μέρα στην άλλη...».

Δείτε το βίντεο:via Press24.gr https://ift.tt/33h5nRz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.