Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ στις πληγείσες καλλιέργειες στο Αρμένιο

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ στις πληγείσες καλλιέργειες στο Αρμένιο

Τις πληγείσες  καλλιέργειες  στη ΔΕ Αρμενίου Κιλελέρ από τον παγετό της 17ης Μαρτίου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία από γεωπόνους του ΕΛΓΑ και το Δήμο Κιλελέρ με επικεφαλής το δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο..

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης  Κιλελέρ Αλέκος Χονδρονάσιος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ  θα προβούν σε δίκαιες και τάχιστες εκτιμήσεις σεβόμενοι το μόχθο των αγροτών οι οποίοι δυστυχώς, λόγω των αντίξοων καιρικών φαινομένων, εκτιμούν ότι η παραγωγή τους φέτος θα συρρικνωθεί σημαντικά.»

Παράλληλα δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία παραλαβής των προσωρινών δηλώσεων ζημίας. Τα έντυπα των δηλώσεων παραλαμβάνονται μετά από επικοινωνία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων ή   με τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στα τηλέφωνα 2410921214, 2410921330 για τις ΔΕ Νίκαιας, Πλατυκάμπου, Κραννώνα, Αρμενίου και στο τηλέφωνο  2413505800 για τη ΔΕ Κιλελέρ καθώς και  από την ιστοσελίδα   

Στη συνέχεια οι δηλώσεις  τοποθετούνται από τους ίδιους τους καλλιεργητές,  στα ειδικά σημεία (κουτιά) στο Παλιό Δημαρχείο Νίκαιας  και στο πρώην  Δημαρχείο  Κιλελέρ (για τη ΔΕ Κιλελέρ ) ή αποστέλλονται στο φαξ 2410921133, 2410731551(για τη ΔΕ Κιλελέρ) και στο email: geoponoikileler@gmail.com, d.kileler@kep.gov.gr (για τη ΔΕ Κιλελέρ).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων  είναι η  1η Απριλίου 2020.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3bmKxTJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη