Γεωργιάδης για capital control: Ανεύθυνες πληροφορίες, δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο - ΒΙΝΤΕΟ

Fake news χαρακτήρισε όλα όσα λέγονται και γράφονται περί επιβολής capital control λόγω κορονοϊού στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ υπογράμμισε τη σημασία που έχει αυτές τις στιγμές ότι η Ελλάδα είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.

«Ανεύθυνες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με διάφορες ανακοινώσεις περί επιβολής capital control κατά τον τρόπο που ακούστηκαν σήμερα αποτελούν πρωτοφανείς προσπάθειες να βλάψουν και να πλήξουν πραγματικά τη χώρα. Κανένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται καθώς το τραπεζικό μας σύστημα είναι απολύτως σταθερό ίσως και από τα πλέον σταθερά σήμερα στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «εβδομάδα με την εβδομάδα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων», ενώ επισήμανε ότι «στόχος μας -όταν η Ελλάδα ξεπεράσει την κρίση- είναι με ένα μεγάλο σοκ ρευστότητας στις επιχειρήσεις να μην μείνει καμία πίσω».

Ταυτόχρονα υποστήριξε πως τα μέτρα στήριξης θα συνεχιστούν.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/3asCnZO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη