Χαμηλές πτήσεις ελληνικών F-16 στη Χίο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Του Χρήστου Μαζανίτη

Η πρωτοφανής πρόκληση της Τουρκίας στον Έβρο, με την χαμηλή πτήση πάνω από το Πύθειο, δεν έχει μείνει αναπάντητη από την Πολεμική Αεροπορία.

Οπλισμένα μαχητικά πετούν συνεχώς στο όριο του ελληνικού FIR στέλνοντας μάλιστα μήνυμα ότι πλέον έχουν «σκληρύνει» ακόμη περισσότερο τη στάση τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην Κρήνη (ή Τσεσμέ όπως την αποκαλούν οι Τούρκοι) είναι από το πρωί σε εξέλιξη άσκηση με ελικόπτερα S-70 της Τουρκίας. Τα ελληνικά μαχητικά βρίσκονται συνεχώς στην περιοχή, όση ώρα πετούσαν τα ελικόπτερα οι Τούρκοι, κάνοντας μάλιστα χαμηλές διελεύσεις σε υψόμετρο περίπου 500ων ποδών.

Αυτό έχει αποτυπωθεί και σε βίντεο ντοκουμέντο καθώς και φωτογραφίες που εξασφάλισε το enikos.gr από την περιοχή της Χίου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



via Press24.gr https://ift.tt/2IMPoS4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη