Τραγωδία στο Καβούρι - Αγριο ξύλο μεταξύ επιχειρηματιών - Nεκρός 47χρονος

Τραγωδία στο Καβούρι - Αγριο ξύλο μεταξύ επιχειρηματιών - Nεκρός 47χρονος

Tραγωδία χθες στο Καβούρι, όταν 47χρονος επιχειρηματίας έχασε την ζωή του μετά από καυγά με 26χρονο σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών.

 Οι δυο άνδρες λογομάχησαν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στην αυλή των κατοικιών, με τον 26χρονο να γρονθοκοπεί τον 47χρονο. Εκείνος έπεσε αιμόφυρτος, χτυπώντας το κεφάλι του.

Οι υπόλοιποι ένοικοι έτρεξαν να χωρίσουν τους δυο άνδρες, με το ΕΚΑΒ να καταφτάνει για τις πρώτες βοήθειες. Ο 47χρονος αρνήθηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Όμως το επόμενο πρωί βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον 26χρονο.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας ώστε να φανούν τα αίτια του θανάτου του 47χρονου, αν επήλθε από τα χτυπήματα ή από παθολογικά αίτια.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2W1iAg3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη