Open: Ξεκινάνε εκπομπή Καραμέρος - Χαριτάτος!

photo: Eurokinissi

Σπύρος Χαριτάτος - Γιώργος Καραμέρος: Επανένωση αρκετά χρόνια μετά για τους αγαπημένους παρουσιαστές οι οποίοι ξεκινούν εκπομπή στο Open.

Έτσι, από αυτή τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 18:00 ξεκινά να παρουσιάζει εκπομπή στο Open o Σπύρος Χαριτάτος ενώ θα σχολιάζει ο Γιώργος Καραμέρος.

Σε σχετική ανακοίνωση του σταθμού αναφέρεται πως στην εκπομπή «OPEN Ελλάδα» οι υπεύθυνοι ανοίγουν «τα μικρόφωνα στους πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καταγράφοντας τον παλμό των γεγονότων σε όλη τη χώρα». Επιπλέον, αναφέρεται πως «ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά δίδυμα ξανασμίγουν. Σε μια κρίσιμη εποχή, τόσο πολιτικά όσο και κοινωνικά, που η ανάγκη για άμεση και ψύχραιμη ενημέρωση κρίνεται αναγκαία, η νέα καθημερινή εκπομπή «OPEN Ελλάδα» δίνει το στίγμα της ενημέρωσης. Καθημερινές ζωντανές συνδέσεις, αποστολές και θέματα από όλη την ελληνική επικράτεια, μαζί με τα μεγάλα κοινωνικά θέματα της ημέρας, θα παρουσιάζονται σ' ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο, το οποίο θα αφουγκράζεται και θα «δίνει φωνή» στα προβλήματα και τις ανάγκες, όχι μόνο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Περιφέρειας».

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός στην τηλεόραση: Ριζικές αλλαγές σε εκπομπές των ΣΚΑΙ, OPEN, ANT1

Αυτές τις αλλαγές φέρνει ο κορονοϊός στην ΕΡΤ

Επιστρέφουν με εκπομπή οι Καραμέρος και Χαριτάτος στο Open



via Ειδησεις https://ift.tt/2TZtikf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη