Επίσημο: Μεγάλη εταιρεία ανακοίνωσε 16.000 απολύσεις

photo: pexels

Το γεγονός πως πρόκειται να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις στο προσωπικό της ανακοίνωσε χθες η εταιρεία Boeing Co.

Όπως ανέφερε η εταιρεία, θα μειώσει κατά 10% το εργατικό δυναμικό των 160.000 εργαζομένων της, δηλαδή προχωρά σε 16.000 απολύσεις.

Επιπλέον, η Boeing θα μειώσει περαιτέρω την παραγωγή του αεροσκάφους 787 Dreamliner και θα προσπαθήσει να αυξήσει την οικονομική ρευστότητά της, καθώς προετοιμάζεται για μία πολυετή προσπάθεια ανάκαμψης του τομέα της αεροναυπηγικής, από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. Η εξάπλωση της COVID-19 προκάλεσε τη μείωση των εσόδων της Boeing για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

Η τιμή των μετοχών της εταιρίας αυξήθηκε κατά 5,9% στα 139 δολάρια, μετά την ανακοίνωση της Boeing για την αισιοδοξία της σχετικά με την εξασφάλιση της απαραίτητης οικονομικής ρευστότητας για τη χρηματοδότηση της λειτουργίας της, αλλά και την εκτίμηση για θετική οικονομική ρευστότητα το 2021.

Διαβάστε ακόμη:

Εταιρεία ανακοίνωσε 481 εκατ. ευρώ ζημία μέσα σε 3 μήνες

Πόσο θα κοστίσει στη Γερμανία η διάσωση της Lufthansa από τη χρεοκοπία

Αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε 5.000 απολύσεις



via Ειδησεις https://ift.tt/2VSEP7n
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη