Ράγισε οριστικά το γυαλί Αρναούτογλου - Κανάκη: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να συναντηθούμε για να τα βρούμε»

Ράγισε οριστικά το γυαλί Αρναούτογλου - Κανάκη: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να συναντηθούμε για να τα βρούμε»

Φαίνεται πως το γυαλί στη σχέση Γρηγόρη Αρναούτογλου και Αντώνη Κανάκη πρέπει να έχει ραγίσει οριστικά καθώς ο πρώτος σε συνέντευξή του τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να συναντήσει για να τα βρουν.

Οι δυο παρουσιαστές είχαν ανταλλάξει βέλη μέσω τον εκπομπών τους, αφότου ο Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για αντιγραφή της εκπομπής του.

Σε συνέντευξή του στο TV Έθνος πάντως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν φάνηκε διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του, καθώς όταν ρωτήθηκε «Θα ήθελες να βρεθείτε μακριά από τις κάμερες ή ακόμη και on camera και να λύσετε το θέμα της κόντρας που προέκυψε;» απάντησε «Επειδή από μένα δεν έχει ξεκινήσει καμία κόντρα και τόσο καιρό μόνο ακούω πράγματα να λέγονται για μένα και για τη δουλειά μου, παλαιότερα ίσως και να το ήθελα. Αυτή τη στιγμή και μετά τόσες απρόκλητες, συνεχόμενες επιθέσεις, ούτε κατά διάνοια».



via Ειδησεις https://ift.tt/2Y5TL3u
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη