Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον αλλοδαπών στον Ασπρόπυργο - Δύο συλλήψεις

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον αλλοδαπών στον Ασπρόπυργο - Δύο συλλήψεις

Εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο(2) αλλοδαπών στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί με εντάλματα κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 27-4-2020 στη Μάνδρα και πρωινές ώρες της επομένης (28-4-2020) στα Άνω Λιόσια, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τ.Α. Ασπρόπυργου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Άμεσης Δράσης(Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) και της Ο.Π.Κ.Ε., 31χρονος και 19χρονος, ημεδαποί αντίστοιχα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψηςγια απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ένοπλης επίθεσης πουπραγματοποιήθηκε την 14-4-2020 στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών τους οποίους και τραυμάτισαν.

Σε βάρος των ανωτέρω, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τ.Α.Ασπροπύργου, η οποία υποβλήθηκε αρμοδίως και εκδόθηκανεντάλματα δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Ανακριτή



via Ειδησεις https://ift.tt/35kRYJb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη