Κορονοϊός: Οι αλλαγές στα αεροπορικά ταξίδια - Κενές θέσεις και χωρίς χειραποσκευές - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της θα εφαρμόσει η αεροπορική εταιρεία Emirates προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού. Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνει η αεροπορική εταιρεία είναι οι κενές θέσεις μεταξύ των επιβατών και η απαγόρευση των χειραποσκευών.

"Η Emirates παίρνει μέτρα εκ των προτέρων με κενές θέσεις μεταξύ των μεμονωμένων επιβατών ή οικογενειακών γκρουπ για την τήρηση των πρωτοκόλλων φυσικής απόστασης", δήλωσε η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η αεροπορική εταιρεία που έχει καθηλώσει τα αεροσκάφη της, ξεκινά σταδιακά τις εργασίες που είχαν κλείσει μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και άρχισε να κάνει τεστ στους επιβάτες, προτού ταξιδέψουν εκτός Ντουμπάι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα όλο το πλήρωμα του αεροσκάφους και το προσωπικό εδάφους που βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους επιβάτες θα φορούν πλέον ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό. Αυτό περιλαμβάνει προστατευτικές στολές μίας χρήσης πάνω από τις στολές τους και προστατευτικό κάλυμμα ασφαλείας, εκτός από μάσκες και γάντια. Έντυπο υλικό και περιοδικά δεν θα είναι διαθέσιμα. Στην καμπίνα οι επιβάτες θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή, τσάντα, χαρτοφύλακα ή παιδικά είδη. Οι επιβάτες πρέπει να φορούν μάσκες και γάντια από το check-in μέχρι την αποβίβαση τους.

From personal protective equipment (PPE) for cabin crew and airport teams to modified inflight services, we have stepped up safety measures for customers and employees at the airport and on board.#FlyEmiratesFlyBetter https://t.co/BNMUXp2vKO pic.twitter.com/UX4mFgQTOW

— Emirates Airline (@emirates) April 21, 2020

Πηγή πληροφοριών: Bloomberg

Πηγή ΦΩΤΟ: Twitter/Emirates



via Press24.gr https://ift.tt/2Y1759e
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη