Λαμία: Μεγαλώνει το στέγαστρο στο ΔΑΚ


Στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης της Φθιώτιδας, στις 29/4 μέσω τηλεδιάσκεψης, αναμένεται να συζητηθεί και να εγκριθεί η επέκταση του στεγάστρου στο ΔΑΚ Λαμίας!

Η αγωνιστική απραξία μπορεί να δημιουργεί διάφορα προβλήματα και ανησυχίες στους άμεσα εμπλεκόμενους, στο χώρο του ποδοσφαίρου όμως σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό το διάστημα προσφέρεται για θετικά πράγματα, όπως για παράδειγμα την  προέκταση του στεγάστρου στο Δ.Α.Κ. Λαμίας όπως αυτή θα δρομολογηθεί σε λίγες μέρες.

Στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης της Φθιώτιδας, στις 29/4 μέσω τηλεδιάσκεψης, αναμένεται να συζητηθεί και να εγκριθεί η επέκταση του στεγάστρου στο στάδιο της Λαμίας όπως αυτή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Μετά την αναμενόμενη θετική εισήγηση, το έργο θα μπει στην τελική ευθεία προκειμένου να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι και να είναι έτοιμο στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Κάποιες λεπτομέρειες, ασφαλώς, θα συζητηθούν ανάλογα με τα επόμενα μέτρα για την αντιμετώπισης του κορωνοϊού και βέβαια το ενδεχόμενο της συνέχισης του πρωταθλήματος ανάλογα με το χρόνο αλλά και τον τόπο διεξαγωγής των πλέϊ-άουτ όπου μετέχει η τοπική ομάδα.

www.novasports.gr
Νεότερη Παλαιότερη