Ρόδος: Έβαλαν λάθος σμηνίτη σε καραντίνα για κορονοϊό - Ψάχνουν εκ νέου πού ανήκει το δείγμα

photo: Eurokinissi

Απίστευτο αλαλούμ και γκάφα ολκής σύμφωνα με τη Ροδιακή με θετικό δείγμα στον κορονοϊό που έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης 31/3 ότι αντιστοιχεί σε σμηνίτη που υπηρετεί στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το θετικό δείγμα δεν αντιστοιχεί στον σμηνίτη αλλά σε άλλο άτομο τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί!

Το γεγονός έχει πάρει ήδη διαστάσεις καθώς προκάλεσε αναστάτωση ενώ έκλεισαν στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου έναν άνθρωπο 25 ετών χωρίς να έχει σχετικό πρόβλημα.

Δεύτερο κρούσμα όμως υπάρχει στη Ρόδο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου έχουν ξεκινήσει ήδη αγώνα δρόμου να να εντοπίσουν τα υπόλοιπα άτομα που έδωσαν δείγμα για εξέταση έτσι ώστε να πιστοποιηθεί σε ποιον πραγματικά ανήκει!

Νωρίτερα, είχε γίνει ολόκληρη κινητοποίηση στο νοσοκομείο της Ρόδου και το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί ο 25χρονος στη μονάδα του.

πηγή: rodiaki.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3bD3fXt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη