Κορονοϊός: Στο οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον!

Κορονοϊός: Στο οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον!

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας εισήχθη χτες σε νοσοκομείο καθώς τα συμπτώματα κορονοϊού δεν υποχωρούν. 

Από το βράδυ της Κυριακής (05.04.2020) ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ και σύμφωνα με τη Daily Mail οι γιατροί του κάνουν θεραπεία με οξυγόνο! Η είδηση έγινε γνωστή στη Βρετανία λίγο μετά το τέλος του διαγγέλματος τη Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Μπόρις Τζόνσον αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί τα συμπτώματα του κορονοϊού (βήχας και πυρετός) δεν υποχωρούσαν, σχεδόν 10 μέρες αφού διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιμένει σε κάθε τόνο ότι η εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας στο νοσοκομείο ήταν προληπτική κι έγινε γιατί ο πυρετός δεν έπεφτε και ο γιατρός του Μπόρις Τζόνσον ήθελε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο και μέσα στην ημέρα θα του γίνουν εξετάσεις. Σύμφωνα με τη Daily Mail, όμως, οι γιατροί που τον παρακολουθούν έκριναν σκόπιμο να τον βάλουν στο οξυγόνο.

Ο πρωθυπουργός Τζόνσον "πηγαίνει καλά"

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον "πηγαίνει καλά" και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ μετά την εισαγωγή του βρετανού ηγέτη χθες, Κυριακή, στο νοσοκομείο.

"Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ", δήλωσε ο Τζένρικ στο ραδιόφωνο του BBC.

"Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στον αριθμό 10", πρόσθεσε ο Τζένρικ αναφερόμενος στο γραφείο και την κατοικία του Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ.



via Ειδησεις https://ift.tt/34lmKBu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη