ΝΕΑ δημοσκόπηση! ΔΕΙΤΕ τι θέλουν να κάνουν πρώτα οι Έλληνες (και οι Ελληνίδες...) μόλις τελειώσει η κρίση

Νέα δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Σε έρευνα που διενήργησε η MRB στο διαδίκτυο για λογαριασμό του Star οι πολίτες αξιολογούν τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την κρίση του κορονοϊού, εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για την οικονομία, ενώ αποκαλύπτουν ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλουν να κάνουν μόλις τελειώσει η κρίση του κορωνοϊού.
Σε ερώτηση σχετικά με την προσωπική οικονομική κατάσταση στη διάρκεια του 2020, απάντησαν ως εξής:




Σχετικά με τους χειρισμούς και τη στάση της κυβέρνησης, το 79,9% την αξιολόγησε ως "σίγουρα/μάλλον θετικά".





Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση κλήθηκαν να αξιολογήσουν τους χειρισμούς και τη στάση του Σωτήρη Τσιόδρα και του Νίκου Χαρδαλιά. Το 77% των ερωτηθέντων κρίνει "σίγουρα/μάλλον θετικά" τους χειρισμούς του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ενώ το 68,7% κρίνει ως "σίγουρα/μάλλον θετικά" τους χειρισμούς και τη στάση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.




Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, κλήθηκαν να απαντήσουν τι επιθυμούν να κάνουν όταν τελειώσει η κρίση του κορονοϊού. Δείτε τις απαντήσεις:



via Press24.gr https://ift.tt/3b86NB0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη