Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς χορεύει για να βοηθήσει γιατρούς και νοσηλευτές - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μαραθώνιο... χορού συμμετείχε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, προκειμένου να βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα, που θα διατεθούν σε υγειονομικό προσωπικό.

Το «dance-a-thon» διοργανώθηκε μέσω του instagram του γνωστού ράπερ Diddy, ο οποίος έβγαλε live πρόσωπα για να χορέψουν, ώστε να μαζευτεί ένα ποσό, που θα βοηθήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό.

Μεταξύ αυτών, ήταν και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος χόρεψε με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι κι είχε τους γιους του για παρέα.

Όσο για το ποσό που συγκεντρώθηκε; Έφτασε τα τρία εκατομμύρια δολάρια!

Bronny and Bryce refuses to join LeBron on Diddy's live

"These n****s is too cool for school" 😂😂😂 pic.twitter.com/UYRY9MxMk9

— NBA Central (@TheNBACentral) April 12, 2020


via Press24.gr https://ift.tt/3c99v9w
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη