Τι αποφάσισε το Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Λεβαδείας για επαναλειτουργία Υποθηκοφυλακείων- Δικαστηρίων για ορισμένες διαδικασίες



ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΎ Συλλόγου ΛΕΒΑΔΕΊΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΟΜΟΦΩΝΑ :



την αποχή των μελών του από την παράσταση τους ενώπιον των ακροατήριων όλων των δικαστηρίων κάθε βαθμού και των υπηρεσιών τους και απ' όλες τις ενέργειες στα Υποθηκοφυλακεία- Κτηματολογικά Γραφεία  έως και την 4-5-2020, προκειμένου αφ' ενός μεν  να αποφευχθεί η πιθανότητα εκτεταμένης διάδοσης του κορωνοϊού Covid - 19 και να προστατευθεί η υγεία και η ζωή των συναδέλφων δικηγόρων αλλά και όσων δυνητικά θα εμπλακούν στις ανωτέρω διαδικασίες, αφ' ετέρου δε να δοθεί επαρκής χρόνος στην Πολιτεία να λάβει όλα τα πρόσφορα και ενδεδειγμένα προληπτικά μέτρα προστασίας που θα εγγυώνται την ασφάλεια όλων.
Διαβάστε περισσότερα »

via e-hani https://ift.tt/2y5m9bb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη