Την Τετάρτη θα μάθουμε πότε και πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία

Την Τετάρτη θα μάθουμε πότε και πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία

Αύριο το απόγευμα στις 6 θα οριστεί ο οδικός χάρτης ανοίγματος των σχολείων από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, τον εκπρόσωπο που υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. 

Όπως ενημέρωσε το Dikaiologitika News νωρίτερα, θα υπάρξει σταδιακό άνοιγμα των σχολικών βαθμίδων, το οποίο θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου με τους μαθητές της Γ' Λυκείου και θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου με τα Δημοτικά σχολεία.

11 Μαΐου

τα σχολεία θα ανοίξουν στις 11 Μαΐου για τους μαθητές της τρίτης λυκείου.

18 Μαΐου

θα ανοίξουν και οι άλλες τάξεις του λυκείου και τα Γυμνάσια

1 Ιουνίου

Θα ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία.

Διαφοροποιημένη θα είναι η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία καθώς οι εικόνες για όλους θα είναι πρωτόγνωρες. Θα υπάρχουν αντισηπτικά παντού, τα θρανία θα έχουν απόσταση μεταξύ του ενώ δεν αποκλείεται να κάθεται και ένας ένας μαθητής. Ενδιαφέρον έχει και η ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για τις πανελλήνιες 2020, οι οποίες όπως έχει τονίσει θα γίνουν εντός Ιουνίου. Συγκεκριμένα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο θερμομέτρησης για όλους τους μαθητές μπαίνοντας στα εξεταστικά κέντρα.



via Ειδησεις https://ift.tt/2xYlj06
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη