Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία από το παρελθόν με μαγιό και... τα κιλά της καραντίνας

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media είναι η Ρούλα Κορομηλά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία «μένει σπίτι» εξαιτίας του κορονοϊού, βρήκε την ευκαιρία να αναζητήσει φωτογραφίες από το παρελθόν αλλά και παλιά της ρούχα.

Όπως ενημέρωσε η ίδια στους followers της στο instagram βρήκε μία παλιά της φωτογραφία με μαγιό το οποίο και πρόβαρε. Όμως, όπως αποκάλυψε, εξαιτίας της καραντίνας πήρε τρία κιλά που έχει βάλει στόχο να τα χάσει για να φορέσει ξανά το αγαπημένο της μαγιό.

«Η καραντίνα θέλει και το χιούμορ της! Αλλιώς τη βάψαμε! Λοιπόν, κυρίες μου και κύριοι... Δηλώνω πως ψάχνοντας, βρήκα αυτή τη φωτογραφία και το μαγιό! Ακριβούτσικο μεν αντοχής δε. 😛Μ' αρέσει είπα! 🤙Στο θέμα μας! Το δοκίμασα! Ω! Γες! Όμως , όμως, 3 κιλά και κάτι ψιλά 🤣τ' άρπαξα, οφείλω να ομολογήσω.😂😂 Σιγά το πράμα! Αν κόψω τα γλυκά που βλέπω, φτιάχνω και τρώω, μετά τις 4 Μαΐου όμως αυτό, θα το ξανα φορέσω. Αυτά! 💋😂😂ο επιμένων νικά! 😂 ΥΓ: Μην αρχίσετε σχόλια τι ωραία, δεν έχεις αλλάξει κλπ. Άλλα γράψτε !», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.



via Press24.gr https://ift.tt/2KuIWzY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη