Έκτακτο: Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο CAS - Ζητά υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Έκτακτο: Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο CAS - Ζητά υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης

O Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στο CAS ζητώντας τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα έπρεπε καν να παίζει στην μεγάλη κατηγορία λόγω της σχέσης εξάρτησής του με την Ξάνθη.

Σε επίσημη καταγγελία στο CAS ζητώντας τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης προχώρησε ο Ολυμπιακός. Όπως είναι γνωστό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός με καταγγελία της στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε αναδείξει αυτή την περίπτωση πολυϊδιοκτησίας.

Με την κίνησή της αυτή η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει το λόγο και στο CAS και αναμένει να πράξει αναλόγως.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να τιμωρηθεί με υποβιβασμό, γιατί ο νόμος αυτή την ποινή προέβλεπε κατά την διάπραξη του φερόμενου αδικήματος της πολυϊδιοκτησίας.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα έπρεπε καν να παίζει στην μεγάλη κατηγορία λόγω της σχέσης εξάρτησής του με την Ξάνθη.



via Ειδησεις https://ift.tt/3cUotAx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη