Κορονοϊός - Βρετανία: Συναγερμός για σοβαρό σύνδρομο που φέρεται να σχετίζεται με τον Covid 19 σε παιδιά

Κορονοϊός - Βρετανία: Συναγερμός για σοβαρό σύνδρομο που φέρεται να σχετίζεται με τον Covid 19 σε παιδιά

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στους επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο η εμφάνιση ενός σοβαρού συνδρόμου σε μικρό αριθμό παιδιών, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με τον κορονοϊό. Τα συμπτώματα έχουν καταγραφεί σε παιδιά θετικά στον ιό, αλλά και σε κάποια με αρνητικά τεστ για SARS-CoV-2.

Το "καμπανάκι" σήμανε στο βρετανικό σύστημα υγείας μετά την αύξηση περιπτώσεων του εν λόγω συνδρόμου τις τελευταίες τρείς εβδομάδες, αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Η ειδοποίηση έφθασε στους Γενικούς Ιατρούς, σύμφωνα με την οποία στο Λονδίνο και άλλες περιοχές της Βρετανίας, καταγράφεται αύξηση στον αριθμό των παιδιών όλων των ηλικιών που παρουσιάζουν μια κατάσταση πολυσυστημικής φλεγμονής, που τα οδηγήσει σε ΜΕΘ. Διαβάστε περισσότερα στο news4health



via Ειδησεις https://ift.tt/359EJuV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη