Ο Στ. Πέτσας δίνει την «πρόγευση» για τα μέτρα χαλάρωσης - Πότε θα καταργηθεί το SMS στο 13033

Από 4 με 5 Μαΐου θα μπορούμε να μετακινούμαστε χωρίς sms στο 13033 ή την επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης, μένει όμως να διευκρινιστεί αν θα είναι ταυτόχρονη η άρση των περιορισμών για να μετακινηθεί κάποιος εκτός νομού, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δίνοντας το στίγμα όσων θα ανακοινώσει αύριο στο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός.
 
Εν όψει της Πρωτομαγιάς ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις ισχύουν μέχρι τις 4 Μαΐου όπως και η απαγόρευση συνάθροισης περισσότερων των 10 ατόμων. Όπως είπε, η αυτή παράμετρος θα ισχύει και για ένα χρονικό διάστημα μετά τις 4 Μαΐου.
 
Ερωτηθείς για τα σχολεία επανέλαβε ότι σκοπός είναι να ανοίξουν οι σχολικές βαθμίδες σταδιακά και θα αξιολογείται η πορεία του ανοίγματος της κάθε βαθμίδας.
 
Σε ότι αφορά τα καταστήματα λιανεμπορίου διευκρίνισε ότι θα ανοίξουν από τις 4 με 5 Μαΐου χωρίς τον περιορισμό τετραγωνικών μέτρων, αλλά τα πολυκαταστήματα θα ανοίξουν σε μεταγενέστερο χρόνο.
 
Για τις εκκλησίες είπε ότι το άνοιγμά τους θα γίνει σε δεύτερη φάση. Πηγή https://www.naftemporiki.gr/story/1593422/o-st-petsas-dinei-tin-progeusi-gia-ta-metra-xalarosis-pote-tha-katargithei-to-sms-sto-13033


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/3eNvDsa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη