«Αντίποινα» για τη κινητή συναυλία - Μητροπολίτης Θεόκλητος: Ανοίγουμε και εμείς τις εκκλησίες (vid)

«Αντίποινα» για τη κινητή συναυλία - Μητροπολίτης Θεόκλητος: Ανοίγουμε και εμείς τις εκκλησίες (vid)

Κήρυγμα - φωτιά εκφώνησε σήμερα Κυριακή ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος αναφορικά με την κινητή συναυλία που οργανώθηκε χθες στην Αθήνα με την Άλκιστη Πρωτοψάλτη την οποία χαραίτησε και ο Πρωθυπουργός, βγαίνοντας για λίγα λεπτά από το Μαξίμου.

«Αυτές τις μέρες κάναμε υπακοὴ στο κράτος για την ἀσφάλεια όλων μας και τηρήσαμε τα μέτρα, σφραγίσαμε τις εκκλησίες σταματήσαμε τις καμπάνες κλπ», ανέφερε στο κήρυγμά του και συνέχισε:

«Όμως είδαμε χθες, αυτοὺς πού θεσπίσαν τους νόμους μὲ πρωτο και καλύτερο τον πρωθυπουργὸ, να έχουν συνωστιστεί μαζὶ μὲ τοὺς συνεργάτες του καί πολλοὺς άλλους, ώστε να ακούσουν μία περιφερομένη συναυλία.

Χωρὶς τα μέτρα ἀσφάλειας χωρὶς τις αποστάσεις κλπ. Δεν γίνεται να υπάρχουνε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γι'αυτό και εμεις απο σήμερα ανοίγουμε τις εκκλησιές μας και είμαστε εδώ ώστε όποιος θέλει να έρθει να μας ζητήσει το λόγο».



via Ειδησεις https://ift.tt/35b5ejB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη