ΑΣΕΠ: 109 προσλήψεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

ΑΣΕΠ: 109 προσλήψεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν εννέα (109) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων του Νομού Αττικής.

Οι προσλήψεις αφορούν τις εξής ειδικότητες: 

ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ -ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ 

-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΗΜΕΡΗΣΙΩΝΦΥΛΑΚΩΝΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ 100 άτομα, ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ -ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ 

-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ 3 άτομα, ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 6 άτομα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουeam@culture.grΤο εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικόταχυδρομείο.

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετικές κατά περίπτωση υπεύθυνες δηλώσεις του ν.1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπειαπαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή.
Ανυπόγραφεςαιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνοκατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριώνπροσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωσηακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρωδιαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενεςημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης τηςπαρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας,στο δικτυακό τόπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και στο χώρο τωνανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αθηναίων, εφόσον η ανάρτησηείναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει μετην παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα(δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενηεργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόποτου ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τηδιαδρομή: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες,Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. ΧρόνουΣΟΧ, β) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονικήτους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι, Ανεξάρτητες και άλλες αρχές, ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακούτόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες,Έντυπα – Διαδικασίες, Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Ειδησεις https://ift.tt/2LVwIkr
Νεότερη Παλαιότερη