Στις 16 Μαΐου η επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα

Στις 16 Μαΐου θα επαναρχίσει η σεζόν στην Bundesliga, η οποία θα γίνει το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα συνεχιστεί εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Γερμανική Ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL). Η DFL υπογράμμισε ότι η σεζόν θα συνεχιστεί με τους όρους ενός αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο απαγορεύει την παρουσία θεατών στις εξέδρες των γηπέδων, ενώ το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Σάλκε θα είναι ένα από τα παιχνίδια, με τα οποία η Bundesliga θα επιστρέψει στη... δράση εκείνη την ημέρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της DFL, Κρίστιαν Ζάιφερτ, υπογράμμισε ότι, ενώ αυτή δεν είναι φυσιολογική... επανεκκίνηση, δεδομένων των άδειων κερκίδων και των υπόλοιπων περιορισμών, είναι σημαντικό να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

via Press24.gr https://ift.tt/2LabE9A

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη