-->

Ατύχημα με ασανσέρ στο Παγκράτι: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 30χρονος

Ατύχημα με ασανσέρ στο Παγκράτι: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 30χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 30χρονος άνδρας που καταπλακώθηκε από ασανσέρ στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ. Είναι διασωληνωμένος, με μηχανική υποστήριξη, σε κρίσιμη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στο οποίο συμμετείχαν γιατροί σχεδόν όλων των ειδικοτήτων. (Νευροχειρουργοί, ορθοπεδικοί, ΩΡΛ, γενικοί χειρουργοί κλπ).

 Ο άνδρας εκείνη την ώρα εργαζόταν στο υπόγειο και το κουβούκλιο έπεσε από τον 5ο όροφο. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ ο ίδιος είχε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων μίλησε στο Dikaiologitika News για το ατύχημα με τον 30χρονο που καταπλακώθηκε από κουβούκλιο που έπεσε από τον 5ο όροφο. Ο άνδρας εκείνη την ώρα εργαζόταν στο υπόγειο. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ ο ίδιος είχε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ιδού τι είπε στο Dikaiologitika News ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων:

« Ήταν ένα πολύ επώδυνο, βάναυσο, ισχυρό χτύπημα και με μεγάλη ταχύτητα. Ο θάλαμος έφυγε από πολύ ψηλά και του καταπλάκωσε το κεφάλι. Γινόταν μια επισκευή, συγκεκριμένα αντικατάσταση συρματόσχοινων. Δεν έχουμε λεπτομερή ενημέρωση, αλλά αυτό που φοβόμαστε είναι η πιθανότητα να μην είχαν προβλεφθεί από το συνεργείο τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Πρόκειται για πολύ συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας, τα οποία δεν είναι δύσκολο να εφαρμόσεις μεν, είναι χρονοβόρα δε.
Το πρόβλημα είναι πως τα τελευταία χρόνια τα συνεργεία δουλεύουν όλο και πιο εντατικά σε όλο και πιο συμπιεσμένο χρόνο. Η οικονομική δυσπραγία του κόσμου κάνει τα συνεργεία να δουλεύουν εν υπό πίεση, να βγάζουν περισσότερες δουλειές σε λιγότερο χρόνο για να καλυφθεί το εισόδημα. Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός που ωθεί κάποιες φορές στην παράβλεψη των μέτρων ασφάλειας.

Περισσότερα ΕΔΩ


Ειδησεις https://ift.tt/2ZB1kzK

Από το Blogger.
-->