Χαρδαλιάς για συγκεντρώσεις σε πλατείες: Δεν είναι αντίσταση ή μαγκιά - BINTEO

Στο ζήτημα των συγκεντρώσεων σε πλατείες, τις τελευταίες ημέρες μετά την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, αναφέρθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση της Πέμπτης. Όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, δεν είναι ζήτημα της αστυνομίας ο περιορισμός της νόσου, αλλά ατομικής ευθύνης. «Ούτε αντίσταση κάνουν, ούτε μαγκιά δείχνουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τη δική τους και των δικών τους ανθρώπων. Συμπλήρωσε δε ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει παραβατικές συμπεριφορές και όχι τον κορονοϊό.

Προειδοποίησε πως υπάρχει ο κίνδυνος να τιναχθούν όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει έως τώρα στον αέρα και τόνισε ότι «ο κορονοϊός κολλάει εξαιρετικά εύκολα. Είδαμε μόλις χθες πως από έναν άνθρωπο μόνο κόλλησαν άλλοι 10». Το ότι δεν ζήσαμε εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών οφείλεται ότι κινηθήκαμε συντεταγμένα, είπε.

«Πετύχαμε τον στόχο μας, δημιουργήσαμε μία γραμμή άμυνας, μην κάνουμε το λάθος και πιστέψουμε ότι έχει κριθεί η μάχη» τόνισε κλείνοντας ο υφυπουργός.



via Press24.gr https://ift.tt/2LbFIlf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη