Μπουτάρης: Τον γουστάρω τον Μητσοτάκη, αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Ζέρβας με μισεί, έχει κόμπλεξ μαζί μου

Μπουτάρης: Τον γουστάρω τον Μητσοτάκη, αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Ζέρβας με μισεί, έχει κόμπλεξ μαζί μου

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που δεν έκανε όταν αναφέρθηκε στον τωρινό δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στο podcast «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη και οι ατάκες του για Τσίπρα και Ζέρβα, αλλά και τον πρωθυπουργό, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Κοίταξε, τον γουστάρω πολύ. Τον γουστάρω πολύ γιατί ήταν έτοιμος. Δηλαδή όλα τα άλλα είναι λόγια. Αυτό που έκανε με τον Πιερρακάκη πρέπει να αλλάξει τη χώρα. Σε δύο χρόνια θα λειτουργούμε διαφορετικά. Θαυμάζω και την αντοχή του ρε. Είναι απίστευτο δηλαδή. Εάν ξεκαθαρίσει και κάτι πολιτικούς άλλα ντ′ άλλων που έχει μέσα... Ε, εν τέλει νομίζω το συν-πλην βγαίνει συν».

Σε ερώτηση για τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μπουτάρης απάντησε: «Εγώ τον εκτιμώ τον Τσίπρα. Τον γνώρισα και προσωπικά... άσχετα αν είναι killer... ξέρει τι θέλει. Θέλει να είναι αρχηγός και μπορεί και τα καταφέρνει μια χαρά».

Για τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, είπε: «Με τρώει μια στεναχώρια. Αυτός ο μαλ... ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ό,τι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα. Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Χαρακτήρισε την πολιτική που είχαμε ως διοίκηση για τον τουρισμό ευκαιριακή και περιστασιακή και κατάργησε την υπηρεσία τουρισμού που φτιάξαμε με κόπο. Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δε βαριέσαι. Στο τέλος φέρνουν τον λογαριασμό».

Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε επίσης στο πολιτικό σύστημα, σημειώνοντας πως «όταν έχεις 500.000 Έλληνες που ψηφίζουν το Βελόπουλο... κι άλλους τόσους που ψηφίζουν τον, τον... πώς τον είπαμε τον άλλο τον μπαγλαμά, τον Γιάννη το Βαρουφάκη. Τι περιμένεις, τι χώρα είναι αυτή δηλαδή; Από το ΣΥΡΙΖΑ ποιοι είναι αυτοί που είναι πραγματικά πατριώτες και θέλουνε, σκέφτονται την Ελλάδα και όχι τον κώλο τους;».



via Ειδησεις https://ift.tt/2X0MNuj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη