Επεισόδιο στην Κοζάνη: Έβρισε και έφτυσε αστυνομικούς έπειτα από συστάσεις για συνωστισμό

photo: Eurokinissi / αρχείο

Κοζάνη: Αναστάτωση λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε κατάστημα της ΔΕΗ στην Κοζάνη, όπου από νωρίς είχε σχηματιστεί μεγάλη ουρά, με αρκετούς να μην κρατούν και τις απαραίτητες αποστάσεις.

Έπειτα από ενημέρωση, η ομάδα ΔΙΑΣ μετέβη στον χώρο, προκειμένου να προχωρήσει σε συστάσεις προς τον κόσμο που περίμενε να εισέλθει στο κατάστημα, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr.

Ωστόσο, εκεί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς μια κυρία, ηλικίας περίπου 50 ετών, άρχισε να τους επιτίθεται λεκτικά, να προτρέπει τον κόσμο να μην υπακούσει, ενώ στη συνέχεια έβρισε τους αστυνομικούς και, μάλιστα, έφτυσε και δυο εξ αυτών!

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε προληπτικά και για κάθε ενδεχόμενο επίχρισμα από τους δυο αστυνομικούς.



via Ειδησεις https://ift.tt/2T8gGYE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη